Dakbedekking en zinkwerk in Nijmegen

Neem direct contact op

Als professioneel dakdekker in Nijmegen hebben wij al talloze platte daken in de regio vakkundig gerepareerd of van een nieuwe dakbedekking voorzien. Wij maken uw dak tochtvrij en waterdicht op verschillende manieren. Ons dakdekkersbedrijf is vooral gespecialiseerd in het plaatsen en repareren van zinken, kunststof en EPDM dakbedekkingen. Ook voor de traditionele bitumen dakbedekking bent u bij dakdekkersbedrijf DZW Dak- & Zinkwerken aan het juiste adres. Bitumen is zeer geschikt voor daken met complexe vormen en heeft een levensduur van ongeveer 20 jaar. Wilt u een dak met shingles laten bedekken, dan maken wij dat uiteraard ook voor u in orde.

Dakreparatie en onderhoud
Wat voor soort dakbedekking u ook kiest, wij garanderen u altijd een lange levensduur. Zo gaat een kunststof dakbedekking van PVC of FPO gemiddeld 30 jaar mee. Wij werken uitsluitend met UV-bestendige kunststof van hoge kwaliteit. Ook plaatsen we rubber dakbedekking (EPDM) met een levensduur van maar liefst 40 jaar. Het synthetisch rubber blijft onder alle temperaturen elastisch en is bestendig tegen UV-stralen, ozon en zure regen. Rubber dakbedekking is daarom ook perfect als ondergrond voor een milieuvriendelijk dak met begroeiing. Kunststof en rubber worden zonder gebruik van branders op het dak aangebracht.

Experts in zinkwerk
Als allround dakdekker uit Nijmegen werken wij ook vaak met zink, het perfecte materiaal voor op het dak. Zink is onderhoudsvriendelijk en gaat vele decennia mee. Bovendien is dit materiaal gemakkelijk te bewerken en heeft het weinig onderhoud nodig. We passen zink veel toe op uitbouwen zoals dakkapellen, erkers en luifels. We gebruiken zink ook voor goten en hemelwaterafvoer en om gevels mee te bekleden. Hebt u last van een lekkage, of is uw huis aan een grondige dakrenovatie toe? Dan komt uw dakdekker uit Nijmegen graag bij u langs voor een gratis inspectie van uw dak.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op