Onze dakbedekking- en zinkwerkdiensten

Onze diensten

Onze diensten garanderen een lange levensduur van uw dak. Alle dak- en gevelbekleding en dakreparaties voeren wij zelfstandig uit. Wij werken nauwkeurig, schoon, snel en efficiënt.

Dakbedekking

Dakbedekking

Voor het waterdicht en tochtvrij maken van uw platte dak zijn er diverse mogelijkheden. Daken op de wat oudere huizen hebben veelal een traditionele bitumen dakbedekking. Ook wij passen deze, nog vaak gekozen, afwerking toe maar onze specialisatie is de zinken, kunststof en EPDM dakbedekking. Lees hieronder meer over de dakbedekkingsmaterialen.

Bitumineuze dakbedekking​ met ballast

Bitumineuze dakbedekking​

Bitumen staat bekend als een geschikt waterkerend middel met een goed hechtend vermogen. Het materiaal is gemakkelijk te verwerken en daarmee ook geschikt voor de complexere dakvormen. De levensduur van een bitumineuze dakbedekking is gemiddeld 20 jaar.

Kunststof dakbedekking

Kunststof dakbedekking (PVC en FPO)

Voor kunststof dakbedekkingen maken wij gebruik van PVC (PolyVinylChloride) en FPO (Flexibele PolyOlefine) dakbedekkingsmaterialen. Dit zijn uv-bestendige kunststoffen van hoge kwaliteit. Bij de aanleg van dit type dakbedekking wordt er zonder branders gewerkt waardoor brandgevaar uitgesloten is. De levensduur van een kunststof dakbedekking is gemiddeld 30 jaar.

Rubber dakbedekking (EPDM)

Rubber dakbedekking (EPDM)

EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer) is een synthetisch rubber met een blijvende elasticiteit bij lage en hoge temperaturen. Het dakbedekkingsmateriaal kent een goede bestendigheid tegen zure regen, ozon en uv-stralen. EPDM wordt koud verwerkt en kent daarom minder uitvoeringsrisico's dan bitumen. Ook is EPDM uitermate geschikt voor een dak met begroeiing; het is wortelvast en rotbestendig. De levensduur van een rubber dakbedekking is gemiddeld 40 jaar.

Shingles

Shingles

Shingles zijn een dakbedekking bestaande uit individuele overlappende elementen die bestaan uit een met bitumen geïmpregneerd ruwvilt of een mat van glasvezel. Bitumineuze shingles zijn aan beide zijden bedekt met bitumen en zijn doorgaans aan de bovenzijde voorzien van een beschermlaag van minerale korrels.

Zinken dakbedekking

Zinken dakbedekking

Zink is een onderhoudsvriendelijk materiaal met een lange levensduur en gemakkelijk in het onderhoud. Zink laat zich makkelijk bewerken en wordt toegepast voor de dakbedekking van een uitbouw (zoals een dakkapel, luifel of erker) en gevels. Het materiaal is bovendien 100 % recyclebaar.

Dakinspectie, reparatie, onderhoud en isolatie

Dakinspectie, reparatie, onderhoud en isolatie

Met tijdig dakonderhoud en reparaties verlengen wij de levensduurverwachting van uw dak. Neem contact met ons op voor een gratis dakinspectie of offerte.

Dakisolatie
Wanneer u van plan bent de dakbedekking te laten vervangen, is het de moeite waard om dakisolatie toe te passen. Daarmee kunt u veel energie en dus geld besparen.

Specialist in zinkwerken

Specialist in zinkwerken

Gevelbekleding, goten en hemelwaterafvoer

Het toepassen van zink als dakbedekking is een van onze specialisaties. Wij zijn tevens expert n het gebruik van zink voor gevelbekleding, goten en hemelwaterafvoer.

Naast zink werken we voor laatstgenoemde toepassingen ook met koper en lood. Zo plaatsten wij onlangs loden schotten in de Sint Stevenstoren in Nijmegen.

Op al onze producten en ons geleverd werk krijgt u gegarandeerd 10 tot 15 jaar garantie.
Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Bel ons nu
024-3550060